1915336-min
אלונה גורביץ

אלונה גורביץ

אלונה גורביץ היא אשת תיירות ובלוגרית מומחית בנושאי הנופש והתיירות. לאלונה היה חלום מגיל קטן להיות חלק מצוות בידור במלונות, ולאחר שהגשימה את החלום היא החלה להתברג בעולם הפנאי, נופש והתיירות באופן מקצועי.

קייטרינג חלבי – כמה זה רלוונטי היום

בשנים האחרונות, אנחנו יכולים לראות שינוי בהרגלי צריכת המזון בקרב ישראלים. יותר ויותר ישראלים בוחרים להפסיק לצרוך חלב, חלקם הופכים להיות צמחוניים, אחרים הופכים להיות טבעוניים, כלומר, הם לא אוכלים שום דבר שמגיע מהחי.

אחד הגורמים שהושפעו יותר מכל מהשינוי הזה, זו תעשיית הקייטרינג. ההשפעה באה לידי ביטוי, בכך שיזמים רבים הבינו שיש כאן פוטנציאל והקימו קייטרינג שאיננו מגיש מזון בשרי. במקרים רבים הם הסתפקו בהקמת חברות שמגישות קייטרינג חלבי.

לפני שנסביר מה היתרונות של קייטרינג כזה והאם באמת הוא רלוונטי היום, צריך להדגיש, אם רוצים להשתמש בשירות קייטרינג כזה, יש לבדוק האם תנאי המקום בו מבקשים לערוך את האירוע, מתאימים לכך. שכן יש מקומות שהכשרות שלהם היא בשרית ולכן אי אפשר להגיש בהם מזון חלבי. כמו כן, צריך לבדוק מה כולל התפריט של החברה, על מנת לוודא שאכן הוא מתאים למה שאנחנו רוצים להגיש לאורחים שלנו.

מה היתרונות של קייטרינג חלבי

ראשית, הוא יכול להתאים בעיקרון לכולם. להבדיל מקייטרינג בשרי, שרוב המנות בו (העיקריות) כוללות בשרים ועל כן צמחוניים וטבעונים לא יכולים לאכול ממנו, כאן כולם יכולים לאכול ממנו.

שנית, הוא מציע מגוון רחב מאוד של מנות אשר אי אפשר למצוא בקייטרינג בשרי, בין אם זה פסטות, פיצות, פשטידות. דברים שיכולים להתאים לילדים ולמבוגרים כאחד.

שלישית, הרבה יותר קל להכין מנות טבעוניות במסגרת קייטרינג צמחוני.

ארבע, הקינוחים בו מבוססים על חלב אמיתי ולא על חלב פרווה.

חמש, מתאים לאירועי בוקר וערב כאחד.

לגבי שאלת הרלוונטיות שלו, הרי הוא הפך להיות מאוד רלוונטי עם השנים, בזכות העובדה שיש הרבה יותר אנשים שמעדיפים לא לצרוך בשר. לכן משתלם יותר להזמין קיירטינג כזה לאירוע.

Share this post